Kako izbrisati svoj Facebook račun

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu. Milijuni računa otvoreni su svakodnevno, ali i zatvoreni velikom konkurencijom između društvenih mreža. Trenutno, Instagramovi sljedbenici izgleda dobivaju na Facebooku. Kada je vrijeme da eliminiramo naš račun kako bismo dali prednost drugom, generira se niz dilema koje počinju s mogućnošću ispravnog zatvaranja online traga. Vrijeme je novac i bolje je biti jasan u koracima koje ćemo poduzeti kako bismo zaustavili našu prisutnost na Facebooku. Zapamtite ove upute i saznajte kako izbrisati Facebook račun.

Koraci za uklanjanje Facebook računa

  1. Prije poduzimanja koraka uklanjanja Facebook računa, moramo biti 100% sigurni. Postoji mogućnost deaktiviranja da bi to bilo privremeno. Mogli bismo oporaviti fotografije ili elemente koji imaju određeni emocionalni naboj za nas. Ako izbrišemo račun, sve će biti izbrisano i možemo izgubiti povlaštene informacije koje će biti teško ili nemoguće oporaviti.
  2. Ako želimo deaktivirati račun da bi bilo vrijeme bez Facebooka, ali zadržavajući svoj profil za budućnost, koraci su vrlo jednostavni. S Facebookom na našem računu tražimo opciju 'Izbornik'. U padajućem izborniku koji će se pojaviti odabrat ćemo karticu 'Konfiguracija'. Gledamo lijevo za opciju koja kaže 'Sigurnost'. Za ove klikove stići ćemo na opciju deaktivirati račun koji će se pojaviti u donjem dijelu izbornika. Račun možemo ponovno aktivirati automatski ili ručno u vrijeme koje želimo.

  3. Mogućnost eliminiranja je najradikalnija od svih i od toga moramo imati 100% -tnu sigurnost u trenutku kada to činimo. Ne možemo oklijevati izbrisati naš Facebook račun. Normalno se prijavljujemo i odabiremo opciju za brisanje računa. Ako se ne pojavi, možemo ga pretražiti u tražilici koja nas vodi izravno na njega. Ako vam damo mogućnost brisanja računa, Facebook nas upozorava da ne možemo oporaviti sve povezane podatke i da će sve što imamo u njemu biti izbrisano. Klikom na opciju "Ukloni račun". Pitat će nas, ako smo sigurni, ako je tako, naša će avantura u toj društvenoj mreži s određenim profilom biti gotova.

Ovim jednostavnim koracima deaktivirat ćemo ili ukloniti naš Facebook račun. Ako ga deaktiviramo, nećemo biti vidljivi, ali čuvat ćemo naše podatke, ako ga izbrišemo, nećemo moći učiniti ništa da povratimo naša sjećanja, sve će biti izbrisano zauvijek.