Kako otkriti ako špijuniraju iz WhatsApp weba

Ako koristite funkciju koju nudi WhatsApp Web da biste imali uslugu razmjene izravnih poruka na računalu, morate znati da li vas špijuniraju s web-mjesta WhatsApp .

Razlog tome je što je ova značajka tako jednostavna za korištenje da svatko s vašim mobilnim telefonom pri ruci može povezati svoj WhatsApp na vašem računalu bez da primijetite.

Od prije nekoliko dana, WhatsApp je počeo slati obavijesti o korištenju WhatsApp weba i sada ćete moći znati kada je sesija nedavno počela, i kada se web verzija koristi s vašim računom.

Međutim, ove vrste obavijesti ne rade na sesijama koje su već bile otvorene, tj. Neće otkriti one hipotetičke uljeze koji su špijunirali neko vrijeme.

Kako znati ako špijuniraju iz WhatsApp weba

Prvo, morate pregledati koje sesije imate otvorene.

Unesite WhatsApp aplikaciju iu odjeljku Chat, kliknite gumb s opcijama u gornjem desnom kutu.

Otvorit će se skočni prozor s nekoliko opcija, kliknite na opciju WhatsApp Web i moći ćete pristupiti izborniku za upravljanje uslugom.

Vidjet ćete zaslon na kojem će vam se prikazivati ​​sve otvorene sesije s WhatsApp Webom koji su koristili vaš račun. Ako se bilo koja od sesija ne podudara s vašim računalom, obratite pažnju jer bi vas mogli špijunirati.

Pogledajte posljednje sate veze . Najvažniji je posljednji sat veze jer možete otkriti je li netko koristio jednu od tih sesija kada niste sjedili za računalom.

Imate i druge važne informacije kao što je, na primjer, preglednik u kojem je sesija pokrenuta ili operacijski sustav koji je korišten.

Ako koristite Windows i vidite da postoji sesija u MacOS-u s Safarijem, to znači da vas špijuniraju. Možete čak znati iz kojega grada su otvorene posljednje sesije.

Ako imate bilo kakvih pitanja, preporučljivo je zatvoriti sesiju . U WhatsApp Webu je vrlo lako prijaviti se, tako da morate samo kliknuti na sumnjivu sesiju da biste započeli proces.

Prikazat će vam se zaslon u kojem ćete biti upitani želite li zatvoriti sesiju koju ste kliknuli i sve što trebate učiniti je kliknuti na Close Session .

Imajte na umu da ćete za ponovno korištenje WhatsApp računa na računalu morati ponovno koristiti svoj mobilni uređaj.